HVAC

Soluții complete pentru sisteme HVAC

Noi vă oferim soluții de climatizare – încalzire din energie regenerabilă pentru a contribui împreună la o planetă mai curată

În contextul creșterii prețului la combustibilii fosili, sursele de energie alternativă au devenit un subiect de maxim interes în alegerea sistemelor de climatizare și încălzire.

Poziția geografică a României și efectul de încălzire globală resimțit în ultimii ani, dar și progresul tehnologic de care se bucură noua generație de echipamente, permit, din în ce mai mult, abordarea sistemelor care functionează în regim pompă de caldură, geotermale, aer – apă sau aer – aer.

Instalațiile de climatizare – încalzire, sistemele de ventilație cu recuperare de caldură, panourile solare, panourile fotovoltaice, iluminatul economic, împreună gestionate de un sitem inteligent de automatizare, prezintă multiple avantajele, mai ales cand sunt implementate într-un format integrat, încă din faza de proiectare.

Sisteme de energie regenerabilă

Noua generație a sistemelor de climatizare oferă performanțe ridicate, un grad înalt de confort și costuri de explatoare reduse.


Aer mai curat!

Beneficii multiple pentru sănătate!

Sisteme integrate de HVAC&R. Recuperare de căldură

În aplicațiile industriale, care sunt asociate cu răcirea produselor alimentare, recuperarea căldurii reziduale din instalațiile frigorifice generează avantaje economice considerabile, fiind practic o formă de energie gratuită. În general, căldura va fi recuperată prin acumularea acesteia în boilere de apă caldă și distribuirea ulterioară printr-un sistem hidraulic automatizat, în diferite etape ale procesului tehnologic, pentru încălzirea spațiilor administrative sau pentru prepararea apei calde menajere, utilizată în igienizarea spațiilor de productie.

Sisteme de umidificare

Sistemele de umidificare sunt utilizate in special la depozitarea produselor vegetale. Fiind vorba de spatii cu temperatură scăzută, sistemele care se adaptează sunt umidificatoarele cu apă atomizată sau cele cu ultrasunet. Alături de controlul temperaturii și a concentrației gazelor din atmosferă, umiditatea relativă a aerului este un parametru important de gestionat, care aduce avantaje referitoare la calitate, dar și referitoare la pierderile obținute prin deshidratarea produselor pe durata depozitarii acestora.

Recuperatoare de căldură ventilate

Schimbul de aer dintr-un spatiu industrial sau comercial reprezintă o necesiate de asigurare a condițiilor de realizare a proceselor sau de asigurare a confortului în cazul depozitelor logistice, magazinelor, restaurantelor etc.

Recuperatoarele ventilate asigură evacuarea aerului viciat în exterior și introducerea aerului proaspăt prin intermediul unui schimbător de caldură aer – aer de înaltă eficiență, care practic recuperează caldura evacuată prin pre – încalzirea aerului proaspat introdus. Eficiența ridicată de până la 80% asigură o importantă economie energetică în cazul sistemelor ventilate.

Sisteme VRF în aplicații industriale și comerciale

Sistemele de climatizare VRF cu debit variabil de agent frigorific răspund cu succes la soluțiile de climatizare integrată, care functionează în regim de răcire, încalzire și recuperare de căldură.

Sistemele sunt formate din una sau mai multe unități exterioare, care pot fi multiplexate, și o gamă variată de unități interioare de tip perete, casetă sau duct type, fiecare gestionată individual.

Sistemele VRV se adaptează la spații industriale de dimensiuni mari când deservesc unități pe tubulatură sau hoteluri, restaurante, spații comerciale compartimentate.

Solicită informații
suplimentare

Multumim pentru mesaj! revenim cu un raspuns cat de curand.
A aparut o eroare in transmiterea mesajului. Va rugam reincercati mai tarziu.